NY BLOGG

Heii, nå har vi laget en ny blogg som vi har kalt emmadde. På denne bloggen finner du outfits, innkjøp, bilder vi tar, og mye mer. Vi kan begynne å fortelle litt om oss selv.

 

Madeleine: Jeg som sagt er 13 år, og blir 14 i november. Jeg liker å ri, og jeg hadde en ponni før. Akkuratt nå går jeg ikke på noen spesielle aktiviteter, men skal kanskje begynne på ridning etter jul. Jeg elsker også å ta bilder, og tar bilder med Canon eos 1100d. På fritiden er jeg med venner, tar bilder osv.
Emma: Jeg er også som sagt 13 år og blir 14 i September. Jeg spille håndball på Gjøvik HK, også spiller jeg saxofon, jeg liker også godt og ta bilder men  har ikke eget kampera med låner søstera mi sitt kamera som er Nikon D3100 VR, men hu skal kanskje kjøpe nytt kamera så da blir det til canon. Når jeg ikke er på håndballtrening ogsånt så er jeg med venner, tar bilder osv.
Nå skal jeg til Stavern med en veninne så er ikke sikkert det blir så mye blogging på meg, men jeg håper jeg får blogga litt hvertfall, og kanskje jeg får blogga på vei til på bussen.

-Emma & Madde♥

-Likte du bloggen hittil?  

Ida ❤
Så fint at dere har begynt å blogge igjen, elska den gamle bloggen deres, kommer sikkert til å digge denne også 😘❤
29.07.2013, 22:27
Så bra dere Har begynt og blogge igjen❤️
29.07.2013, 22:35
Camilla S. Røysheim
Så bra dere har begynt å blogge igjen da <3
29.07.2013, 22:53
URL: http://camillasroysheim.blogg.no
Christel
Fint innlegg hittil:) lykke til med blogginga ;) <3
29.07.2013, 23:24

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei, vi er to jenter fra Gjøvik på 13 år. Vi blogger om hverdag, outfit, innkjøp osv. Håper du liker bloggen vår, og legg oss gjerne til som venn!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits