I´m back from Stavern

Heihei, sorry for at jeg ikke blogga på toget med det var ikke nett der for da måtte man sitter på sån komfor ogsån ting og det gjorde vi ikke.

Nå framover kommer jeg til og blogge mye mere og da blir det outfit, ukens spørsmål, og videoer ogsånt sikkert.

Det blir ikke bilde for jeg skjønner meg ikke på mac´en til Marie.

-Emma

Home tomorrow

Jeg drar hjem i morra, så da får dere litt oftere innlegg ogsånt men, her er noen bilder

Hva skal dere i morra?
-Emma

Bilder fra we heart it

Likte du bildene?
-Emma <3

Blogger fra Stavern

Heihei, sorry for at jeg ikke har blogga men har ikke hatt tid men det bøir mere blogging når jeg kommer hjem.

NY BLOGG

Heii, nå har vi laget en ny blogg som vi har kalt emmadde. På denne bloggen finner du outfits, innkjøp, bilder vi tar, og mye mer. Vi kan begynne å fortelle litt om oss selv.

 

Madeleine: Jeg som sagt er 13 år, og blir 14 i november. Jeg liker å ri, og jeg hadde en ponni før. Akkuratt nå går jeg ikke på noen spesielle aktiviteter, men skal kanskje begynne på ridning etter jul. Jeg elsker også å ta bilder, og tar bilder med Canon eos 1100d. På fritiden er jeg med venner, tar bilder osv.
Emma: Jeg er også som sagt 13 år og blir 14 i September. Jeg spille håndball på Gjøvik HK, også spiller jeg saxofon, jeg liker også godt og ta bilder men  har ikke eget kampera med låner søstera mi sitt kamera som er Nikon D3100 VR, men hu skal kanskje kjøpe nytt kamera så da blir det til canon. Når jeg ikke er på håndballtrening ogsånt så er jeg med venner, tar bilder osv.
Nå skal jeg til Stavern med en veninne så er ikke sikkert det blir så mye blogging på meg, men jeg håper jeg får blogga litt hvertfall, og kanskje jeg får blogga på vei til på bussen.

-Emma & Madde♥

-Likte du bloggen hittil?
Hei, vi er to jenter fra Gjøvik på 13 år. Vi blogger om hverdag, outfit, innkjøp osv. Håper du liker bloggen vår, og legg oss gjerne til som venn!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits