Lenge siden!

Hallo! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på VELDIG lenge, men det har skjedd så mye den siste tiden, og jeg har ikke rukket å blogget rett og slett! Men nå skal jeg prøve og blogge litt oftere, har ganske mye inspirasjon om dagen!

Jeg kan jo begynne med å si hva jeg skal i dag. Klokka 6 skal jeg i bursdag til Sille, som hadde bursdag for noen uker siden. Før det skal jeg bare være hjemme, og forbrede meg til bursdagen. I morgen kommer bestefar og skal spise middag her.

I over i går var jeg på Gjøvik marken (tivoli), det var kjempe gøy! Blir ekstra gøy når det bare er en gang i året. Jeg kan legge til noen bilder fra den siste tida!

-Hva skal du i helga?

-Madeleine

Bær

Heluu, det har vært første skoledag i dag, og det gikk jo greit da. Så kom jeg hjem også hadde jeg ikke noe inspirasjon så jeg tok bare bilde av noen bær.-Synes?

-Emma

Heihei

Heluu, i går var jeg på kino og så Percy Jackson filmen med madde og Ida, den var kjempe bra, den anbefales.

Etterpå dro vi til Ida og spiste grillmat, så dro jeg og madde til hu så overnatta jeg.

I dag har jeg bare vært hos Ida så dro vi på seven elleven, for å kjøpe muffin og donuts til Maren som hadde bursdag, men hu var ikke hjemme så vi spiste det selv.

Nå er jeg hjemme og ser på TV og blogger, og etterpå skal jeg ordne siste tingene til skolestart(yuuhuu-.-) 

I dag har det også regna, men jeg og Madde har bestemt at vi snart skal ha mågjøre video, med Ida.

-Hva har dere gjort i dag?

-Emma

CC

Heluu, i dag har jeg hatt overnatting av Marie også har vi vært på trening, vi rakk ikke den bussen vi skulle ta.

Vi kunne ta en annen men den kom om tre kvarter ås det gadd vi ikke vente på, så da gikk vi i regnet hele vegen fra skysstasjonen og opp til hallen.

Nå er det bare godt og være hjemme, nå har jeg vært på CC med mamma og William og kjøpt nye ting til skolestart...

Synes?

-Emma

 

US TWO

Heluu, i dag  har jeg hatt besøk av Madde og vi tok en del bilder. Hilde og Marie skulle egentlig komme de og men, Marie forsov seg og Hilde hvet jeg ikke.

Siden jeg og Madde tok noen bilder så skal dere få se noen av de fra stranda og noen av meg og Madde.-Hva gjorde du i dag?

-Emma

Chiller'n

heihallo, da har mamma akkuratt feira bursdag hu har blitt 40 år, så det er da litt stort men søstera mi har tatt med kameraet til noen venner så da blir det ikke bilder fra bursdagen, men senere kan jeg legge ut bilder av de tre til fire tingene jeg kjøpte i Stavern.

-Hva har dere gjort i dag?

-Emma
Hei, vi er to jenter fra Gjøvik på 13 år. Vi blogger om hverdag, outfit, innkjøp osv. Håper du liker bloggen vår, og legg oss gjerne til som venn!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits