RABBITS

Heihei! I går var jeg hos Emma, og da tok vi så klart noen bilder. Syns spesiellt de vi tok med kaninene ble ekstra fine, de er jo så søte! Her er noen av dem.

 Syns om bildene?

 

-Madeleine


 

 

 

HADE

Heihei, i dag som dere kanskje vet drar jeg til Stavern, jeg skal kjøre buss til i ca. 8 timer, alene for  veninna mi Marie er i Stavern allerede. Jeg gleder meg skikkelig til å komme til Stavern, jeg har ikke vært der før men  Marie har sagt det er kjempe fint der og det er veldig gøy og bade der også. Det er ganske godt vann, siden jeg har blitt så tøff til å bade går det sikkert helt greit.

-Hva skal dere i dag?

-Emma

NY BLOGG

Heii, nå har vi laget en ny blogg som vi har kalt emmadde. På denne bloggen finner du outfits, innkjøp, bilder vi tar, og mye mer. Vi kan begynne å fortelle litt om oss selv.

 

Madeleine: Jeg som sagt er 13 år, og blir 14 i november. Jeg liker å ri, og jeg hadde en ponni før. Akkuratt nå går jeg ikke på noen spesielle aktiviteter, men skal kanskje begynne på ridning etter jul. Jeg elsker også å ta bilder, og tar bilder med Canon eos 1100d. På fritiden er jeg med venner, tar bilder osv.
Emma: Jeg er også som sagt 13 år og blir 14 i September. Jeg spille håndball på Gjøvik HK, også spiller jeg saxofon, jeg liker også godt og ta bilder men  har ikke eget kampera med låner søstera mi sitt kamera som er Nikon D3100 VR, men hu skal kanskje kjøpe nytt kamera så da blir det til canon. Når jeg ikke er på håndballtrening ogsånt så er jeg med venner, tar bilder osv.
Nå skal jeg til Stavern med en veninne så er ikke sikkert det blir så mye blogging på meg, men jeg håper jeg får blogga litt hvertfall, og kanskje jeg får blogga på vei til på bussen.

-Emma & Madde♥

-Likte du bloggen hittil?
Hei, vi er to jenter fra Gjøvik på 13 år. Vi blogger om hverdag, outfit, innkjøp osv. Håper du liker bloggen vår, og legg oss gjerne til som venn!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits